ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Γιατί να παίξω;

Η εμπειρία που θα βιώσεις είναι μοναδική. Για μια ώρα θα μπεις στη θέση του πρωταγωνιστή και θα ζήσεις την ιστορία του ταξιδεύοντας σε μια άλλη πραγματικότητα. Σκέψου, συνδύασε τα κομμάτια
του “παζλ” και βγες νικητής. Είναι μια ζωντανή πρόκληση με τον χρόνο που αξίζει να δοκιμάσεις…

2. Από πόσα άτομα μπορεί να αποτελείτε η ομάδα μου;

Μια ομάδα μπορεί να αποτελείται από 2 έως 5 άτομα.

3. Είμαι μόνος μου, μπορώ να παίξω;

Σε κανέναν δεν κλείνουμε την πόρτα στο exit. Αν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας και να σου βρούμε εμείς ομάδα να παίξεις.

4. Ποιοί παίζουν;

Το παιχνίδι είναι για όλους. Για φίλους, συναδέλφους, οικογένειες, φοιτητές και μαθητές. Φτιάξτε την ομάδα σας και ελάτε να παίξετε.

5. Υπάρχει όριο ηλικίας;

Στο παιχνίδι μπορούν να συμμετάσχουν άτομα όλων των ηλικιών. Ωστόσο για παιδιά κάτω των 14 ετών οι γρίφοι ίσως να είναι δύσκολοι και έτσι δε θα απολαύσουν το παιχνίδι. Γι αυτό καλύτερα να συνοδεύονται από κάποιον μεγαλύτερο.

6. Πως κάνω κράτηση;

Κράτηση μπορείς να κάνεις μέσα από το site maς www.exitescaperooms.gr ή μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά στα νούμερα: 2431303103 – 6980067740 (what’sup)

7. Τι ώρα πρέπει να φτάσω στον χώρο του παιχνιδιού;

Στο χώρο πρέπει να βρίσκεσαι 15 λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι ώστε να ετοιμαστεί η oμάδα και να σας δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες.

8. Είμαι κλειστοφοβικός, μπορώ να παίξω;

Ακόμα και αν είσαι κλειστοφοβικός μπορείς να παίξεις στο exit. Αν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αισθανθείς φόβο ή αδιαθεσία υπάρχει ειδικό κουμπί στην πόρτα που αν το πατήσεις ανοίγει αυτόματα.

9. Ποιες είναι οι τιμές του παιχνιδιού;

Οι τιμές του παιχνιδιού διαμορφώνονται ανάλογα με τον αριθμό των παιχτών. Αναλυτικά:
• 2 άτομα 25€ (12,5€ /άτομο)
• 3 άτομα 36€ (12€ /άτομο)
• 4 άτομα 40€ (10€ /άτομο)
• 5 άτομα 40€ ( 8€/άτομο).

10. Πού βρίσκεται το exit;

Το exit βρίσκεται πάνω στον πεζόδρομο της Ασκληπιού στο κέντρο των Τρικάλων. Η διεύθυνση μας είναι Ασκληπιού 8 στον 1ο όροφο.

11. Μπορώ να αλλάξω ώρα ή να ακυρώσω την κράτησή μου;

Επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά ή στείλε μας e-mail τουλάχιστον μια μέρα πριν την κράτηση και αν υπάρχει διαθεσιμότητα θα σε εξυπηρετήσουμε.

12. Ο αριθμός των ατόμων άλλαξε, τι πρέπει να κάνω;

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Έλα με την παρέα σου κανονικά στο χώρο μας αρκεί βέβαια να μην ξεπερνάει η ομάδα σου τα 5 άτομα.

13. Υπάρχουν κανόνες;

Όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και εδώ υπάρχουν κανόνες για να σε βοηθήσουν να απολαύσεις το παιχνίδι.
Οι κανόνες του Exit:
• Ο πρωταρχικός σου στόχος είναι να αποδράσεις.
• Ψάξε και συνδύασε τα πάντα. Το παραμικρό αντικείμενο μπορεί να κρύβει ένα στοιχείο που θα σε οδηγήσει ένα βήμα παρακάτω.
• Η συνεργασία με τα μέλη της ομάδας σου είναι το βασικό κλειδί που θα σε βοηθήσει να δραπετεύσεις. Μοιράσου τις ιδέες σου με    τους συμπαίκτες σου. Σίγουρα πολλά μυαλά είναι καλύτερα από ένα.
• Ότι χρειάζεσαι για να αποδράσεις βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο. Δε χρειάζεσαι σωματική δύναμη. Η δύναμη του μυαλού σου αρκεί.
• Μην ξεχνάς ότι έχεις μόνο 60 λεπτά. Χρησιμοποίησε το χρόνο σωστά. Η λύση είναι μπροστά σου και σίγουρα δεν είναι ο πανικός.
• Ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις να θυμάσαι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι και το σημαντικότερο είναι να το διασκεδάσεις.

14. Λοιπές ερωτήσεις

Έχεις και άλλες απορίες; γι’ αυτό υπάρχει η φόρμα επικοινωνίας. Ρώτησε μας ότι θες και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου να σου δώσουμε την απάντηση.